Nog even en we gaan weer
Door: Claudia
Blijf op de hoogte en volg Claudia, Erik, Myrthe en Mees
17 Oktober 2009 | Nederland, Nuenen
Vandaag over een week zitten Mees, Myrthe en ik in het vliegtuig naar Canada, samen met omi, Smurf, Chrisje, Christel of hoe jullie mijn moeder ook willen noemen.
En Erik? Die is er al!
Gisteren vertrokken.
Omdat Erik aardig veel op en neer reist hebben we besloten dat de kids en ik een weekje na reizen. Even weer Canada proeven en voelen. Al is het maar voor een weekje. Beetje vakantie, beetje werk (scholen, huizen, enz enz)
Maar we hebben er zin.
Aanstaande vrijdag vertrekken we richting Amsterdam en zaterdag vliegen wij via Washington naar Toronto. Daar haalt Erik ons op en samen rijden we naar ons vakantiehuis in de heuvels van Mulmur.
Een weekje proeven hoe het is om buiten te wonen.
Inmiddels ben ik ook een blog gestart zodat jullie ook buiten onze vakanties op de hoogte gehouden worden over onze Canada-plannen.
De liefhebbers kunnen kijken op http://duijsensfamily.blogspot.com
Maar binnenkort weer vanaf deze vertrouwde plek!
17 Oktober 2009 - 17:59
Diane:
Nou daar gaan jullie dan weer. Alvast goede reis gewenst en lekker veel foto's maken.
Geniet er lekker van
groetjes diane -
17 Oktober 2009 - 18:02
Jolanda:
Jezus; heb jij tijd teveel? Al die blogs bijhouden ... hahahha
Ik voel me weer schuldig dat het van mij al weer een week geleden is ..
ik hoor je gauw
xoxoxo -
17 Oktober 2009 - 18:24
Brigitte:
Leuk om jullie weer te kunnen volgen.Zeker nu ik weer meer tijd achter de computer zit.Ik zag je laatst in een flits bij de Appie.Had zelf weinig tijd en je niet meer gesproken.Fijne vakantie en een goede reis.Even je blog lezen.Doei.Brigitte -
17 Oktober 2009 - 23:59
Edwin:
Verheug me nu al op alle verhalen en berichten die er gaan komen. Heel veel plezier! -
18 Oktober 2009 - 06:43
Claudia:
haha Jolanda, dat is nou NET de bedoeling!!! Typen jij!
Nou twee blogs, denk het niet. Hier bij Waar ben jij tijdens onze reis en duijsensfamily.blogspot.com daar buiten.
Inmiddels is het blog weer bijgewerkt!!!!
@Diane, tuurlijk probeer zo veel mogelijk foto's te maken!
@Brigitte, maakt niks uit, iedereen is altijd druk bij de Appie!
@ Edwin, verheug me er op jou gauw weer eens live te zien! -
18 Oktober 2009 - 16:54
Saskia:
Net weer even bijgelezen op jullie blog. Ik neem aan dat deze site pas weer bijgewerkt wordt als jullie ook in Canada zijn?
Goede reis alvast en veel plezier.
18 Oktober 2009 - 17:54
Piet:
Graag maak ik samen met 10 van de gelegenheid gebruik om jullie mooie reis toe te wensen en een gelukkig bestaan in Canada. De diareeks van de trein gaf alvast een indruk van dat mooie land
Nogmaals veel succes. Piet -
19 Oktober 2009 - 18:49
Willemijn:
Alvast heel veel plezier voor volgende week! Geniet er van!
21 Oktober 2009 - 20:04
Ine:
Dat buiten wonen zal jullie zeker goed bevallen. Een hele goede reis en heel veel plezier volgende week.