Gaan we wel, gaan we niet, gaan we wel, gaan we..? - Reisverslag uit Nuenen, Nederland van Claudia, Erik, Myrthe en Mees Duijsens - WaarBenJij.nu Gaan we wel, gaan we niet, gaan we wel, gaan we..? - Reisverslag uit Nuenen, Nederland van Claudia, Erik, Myrthe en Mees Duijsens - WaarBenJij.nu

Gaan we wel, gaan we niet, gaan we wel, gaan we..?

Door: Claudia

Blijf op de hoogte en volg Claudia, Erik, Myrthe en Mees

05 November 2008 | Nederland, Nuenen

Deze vraag werd de afgelopen weken herhaaldelijk gesteld.....

Maar de kogel is door de kerk!
Eind december gaan we met z'n viertjes weer naar Canada!! Deze keer naar Ontario!

De eerste week is Erik druk aan het werk en zullen Myrthe, Mees en ik gaan kijken wat wij van Orangeville, Waterloo en Toronto vinden.
Uiteraard kunnen jullie weer alles lezen via dit blog. Ik weet niet wat leuker is, naar Canada gaan of onze verhalen met jullie delen......
Bijgaand een foto van ons vakantiehuis daar!
Tot over een paar weken. Wij hebben er zin in.

• 05 November 2008 - 22:39

Dennis:

Jeetje wat leuk zeg, Maria en ik zijn er klaar voor.

We hopen op een witte kerst voor jullie.

• 06 November 2008 - 07:03

Diane:

Oh wat spannend, ben benieuwd hoe jullie het daar gaan vinden. Ben natuurlijk weer heel benieuwd naar jullie verhalen. Veel plezier alvast met de voorbereidingen. ennuh Claudia wel heeeeeeeel veeeeeeeeel foto's maken hoor.

• 06 November 2008 - 07:11

Gerry:

Helemaal geweldig!!! Heel veel fun en wijsheid gewenst....

• 06 November 2008 - 07:36

Sim0ne:

Oh, wat leuk en spannend weer :) Heel veel plezier daar aan de overkant.

• 06 November 2008 - 08:52

Jollebol:

Hola familia, wij wensen jullie een goede reis en hopen dat de beslissing om al dan niet te emigreren makkelijker wordt. Soms moet je gewoon in het koude water springen en heel hard zwemmen. Geloof me het komt altijd goed!!!

• 06 November 2008 - 10:05

Wil:

altijd weer verrassend die duijssentjes!wat geweldig dat jullie weer gaan.spreek jullie nog wel voor die tijd! xx wil

• 06 November 2008 - 10:15

Edwin:

Hallo C.E.M.M.

Geweldig dat jullie in december weer naar Canada gaan. Geniet er maar van en hopelijk een witte kerst (maar niet al te koud).

• 06 November 2008 - 12:20

Esther:

Oh.. wat spannend weer!! En wat een überschattig huisje!!!

• 07 November 2008 - 15:17

Saskia:

Wat geweldig dat het toch gelukt is, om een reis te boeken. Ik hoop dat jullie een fijne tijd hebben in Canada en ik kijk uit naar jullie verhalen.

• 13 November 2008 - 20:44

Ina:

Spannende tijd, ik zal jullie zeker volgen.

• 26 November 2008 - 02:33

Sophia:

Leuk blog, zoals ik op het Canada prikbord al zei zal ik het zeker gaan volgen. Mijn man heeft 20 jaar in Toronto gewoond, wij gaan er samen in het voorjaar op vakantie (voor mij de eerste keer). Volgens hem is het een prachtige, schone, leuke stad maar de mensen zijn niet zo vriendelijk als waar wij nu wonen (Rocky Mountains).

Fijne vakantie en ik heb deze site in de favorieten staan :)

Groetjes, Sophia

• 12 December 2008 - 14:12

Diane:

Hier alvast een berichtje van mij. Ik hoop dat jullie hem nog lezen voor jullie weggaan. Ik wens jullie een hele goed reis en wacht met spanning af om te lezen over jullie nieuwe avontuur.

groetjes en alvast een hele fijne feestdagen en een gelukkig nieuwjaar in het verre Canada

• 13 December 2008 - 12:53

De Snijdertjes:

Ik kan niet wachten tot de eerste belevenissen "gepubliceerd" worden!
    Veel plezier en succes!
    Jullie hebben meer kans op een witte kerst dan wij, hahaha! ;-)
    Liefs